Pui intreg din supa aromat la cuptor

de Tabita _ in Pui, 19 Mai 2013 | 6583 vizualizari

 

Daca ati facut o supa de pui si vreti sa preparati puiul separat, atunci va sugerez aceasta reteta. Cred ca niciodata nu am gustat o carne de pui atat de gustoasa. Cel putin, pentru mine, a fost demential! Clar, trebuie sa-l faceti si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg din supa
  • 1/2 de supa (eventual si cu legume din supa)
  • 4 catei de usturoi
  • cateva linguri cu ulei de masline
  • seminte de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui intreg din supa aromat la cuptor:

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se amesteca cu uleiul de masline, semintele de chimen, sare si piper.

Puiul se unge cu amestecul aromat pe deasupra si pe sub piele.

Intr-o tava sau intr-un vas termorezistent se pune supa si apoi puiul.

Se da tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 30 de minute pana capata o culoare aurie.

Pentru un aspect mai frumos, acoperiti cu o folie de aluminiu in primele 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste alaturi de garnituri sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui intreg din supa aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor